Cele mai bune oferte la pizza Giulesti pe care o poți comanda pentru acasă

No comment

Dacă sunteți în căutarea unei pizzerii cu livrare rapidă, prețuri avantajose și produse făcute la cuptor cu lemne, atunci Pizzeria Mamma Mia este soluția la cautarile D-voastră.  Varietatea de sortimente de pizza realizate cu ingrediente proaspete este suficient de mare pentru a vă oferi posibilitatea de a alege ce vă place. În plus, în funcție de preferințe, puteți să adaugați extra topping din oricare dintre ingredientele pe care le doriți.

Pizza facută la cuptor cu lemne are un gust special, ce va fi apreciat în egală măsură de toți. Fie că alegeți varianta de 28 cm, 32cm sau 40 cm, garantăm ca va fi la fel de savuroasă.

Ceea ce diferențiază această pizzerie de altele este in primul rand gustul deosebit al preparatelor care se datoreaza chefi-lor cu experienta care le pregatesc, ofertele avantajoase pentru familie și grupuri, nu in ultimul rand și posibilitatea de a comanda alte produse, precum preparate pentru office sau paste gatite in stil italian, băuturi răcoritoare și deserturi absolut delicioase. Oricare dintre aceste preparate le-ați comanda, sunt la fel de delicioase și vă vor fi livrate în cel mai scurt timp.

Pentru a primi produsele acasă, verificați detaliile legate de comanda minimă și livrare. În oricare dintre zonele din apropierea locatiei de productie v-ați afla, cum ar fi Crangasi, Giulesti, IDM Basarab, Calea Plevnei, Calea Griviței, Regie, Sema Parc si mai nou zona Pipera – Floreasca, aceasta va ajunge cu prioritate sin în cel mai scurt timp posibil. Livrările se pot face în orice alte zone din Bucuresti, dar pentru a vă garanta calitatea serviciilor și promptitudinea, verificați telefonic toate condițiile legate de comanda minima si termen de livrare la domiciliu.

De ce să alegeți pizza de la Pizzeria Mamma Mia?

Pentru că știu cât de important este ca fiecare client să poată regăsi în meniu produsul pe care îl preferă, la cantitatea dorită, toate pizzele de aici pot fi livrate la dimensiunea optima pentru consum, care este de 28 cm, 32 cm sau 40 de cm.

Printre sortimentele cele mai apreciate amintim: pizza Taraneasca, Misto Carne, Quatro Stagioni, Carbonara, Bambino și evident, spacialitatea casei, pizza Mamma Mia.

Toate ingredientele folosite sunt proaspete și de cea mai bună calitate, mozzarela, gorgonzola, brie, parmezan, șuncă, salam, prosciuto crudo, bacon, piept de pui, ciuperci, măsline, sos de roșii, roșii, porumb, somon fume sau ton.

Pe lângă pizza pot fi comandate și paste, meniuri office, salate, sosuri, deserturi și băuturi. Penne Al Forno, Penne-le Chef-ului sau Alfredo merită să fie încercate și ele. La fel de savuroasă este și salata Cezar sau cea Grecească. Puteți să adăugați și o focacia cu parmezan sau cu oregano preparate in stil propriu acestei pizzerii.

Dacă apreciati ofertele speciale la pizza, va recomandăm cu încredere una dintre ofertele speciale:

  • Pizza Pentru 2, ce include 2 pizza de 28 cm, 2 sosuri și 2 doze de suc de 0,33;
  • Pizza 3+1 Gratis, cu 3+1 gratis pizza de 28 cm;
  • Pizza  2+1 Gratis, cu 2 +1 gratis pizza de 32cm;
  • Pizza 1+1 Gratis, ce include 1 pizza XXL de 40cm + 1 pizza de 28cm gratis.

Ce apreciem la aceasta pizzerie este permanenta grija ca fiecare client sa fie multumit. In afara de ofertele curente, in anumite zile se ofera diverse gratuitati la fiecare comanda, cum ar fi: dulciuri, bauturi racoritoare sau bere rece.

Va recomandam sa nu ratati comenzile in serile cu fotbal. In aceste seri speciale primiti bere rece la fiecare comanda de pizza sau alte preparate, facand ca intalnirile intre prieteni microbisti sa fie extrem de reusite.

Toate aceste oferte și produse pot fi comandate simplu online, sau telefonic, în programul de funcționare de luni până sâmbătă de la 10.30 la 22.00.

Clientii inregistrati pe site au mai multe beneficii, de la oferte speciale pentru ei, preturi mai mici in anumite zile speciale, oferte speciale pentru ziua de nastere, etc.

 

Va recomandam sa incercati si aceasta pizzerie din Crangasi, iar pentru a afla mai multe detalii despre produse, cum puteți comanda și zonele de livrare accesați site-ul www.mammamiapizzeria.ro!