Ai un restaurant ? Cateva recomandari pentru sezonul rece

No comment

Organizarea de evenimente este o modalitate eficientă de a încuraja clienții să vină la restaurantul dvs. chiar și în condiții de vreme urata. Ca si proprietar de restaurant, ați observat cu siguranță că fluxul de clienti al dvs. fluctuează odată cu schimbările sezoniere. De aceea, ar trebui să înveți cum să exploatezi la maxim o varietate de condiții meteorologice. Cu o strategie adecvată, puteți atrage mulți clienți în restaurantul sau pub-ul dvs. indiferent de vreme.

O publicitate bună și orientată pentru evenimentele dvs. garantează că potențialii clienti sunt informați cu privire la evenimentele organizate in restaurantul preferat in timp util. Dintre toate condițiile meteo, vremea rece lovește mai ales restaurantele. În această perioadă a anului, cei mai mulți preferă să gătească acasă sau sa comande mancare la serviciile de delivery. Petrecerile și festivalurile sunt rare iarna. Acest articol vă va da cateva sugestii ca să vă faceți restaurantul la fel de primitor în sezonul rece ca si vara.

Spectacole de muzică live

 

Muzica excelentă face restaurantul dvs atrăgător, mai ales atunci când este cantata live.

Ar trebui să vă gândiți să invitați mai ales muzicieni locali. Chiar și evenimentele legate de dans sunt bine primite de un anumit public. De exemplu, o seară disco sau petreceri de dans pentru peste 30, peste 40 etc.

Dacă se potrivește restaurantului dvs., ar putea merita să încercați idei speciale, cum ar fi o nouă ediție de dans nostalgic.

Nopți tematice în restaurant

 

Oamenii adoră nopțile tematice, fie că este vorba de anii 80, 90, sau 2000.

De asemenea, evenimentele folclorice, potrivite pentru regiunea în care trăiești, sunt bine primite. Ce zici de o invitație de a dansa și de a cânta împreună?

În mod regulat, o dată pe lună, o „seara tematica” poate crește reputația restaurantului tău.

Cine poate rezista invitației la băuturi gratuite? Acesta este cel mai bun mod de a promova vinurile pub-ului sau restaurantului. Nu trebuie să fie un eveniment mare. Tot ce trebuie să faceți este să faceți publicitate bine evenimentului dvs. și să oferiți clienților posibilitatea de a gusta vinul. Cu siguranță, se va fi trezit interesul oaspeților care au venit doar la cină și să nu cumpere vin în acea seară.

Evenimente de caritate sau evenimente partenere

 

Nu fi un luptător singur. Lucrează cu alte companii sau organizații și oferă acestora posibilitatea de a se prezenta prin evenimente. Iată câteva exemple sugestive:

Invitați o organizație caritabilă și acordați-le spațiului dvs. Un anumit procent din cifra de afaceri zilnică ar trebui donat la caritate. Majoritatea oamenilor răspund donând direct sau indirect organizațiilor caritabile.

Centru de afaceri: faceți-vă restaurantele potrivite pentru reuniuni și evenimente. Veti oferi servicii de catering pentru ei.

Jocuri

 

Nu e nimic ca o distracție de vineri seara în pub. Jocurile și competițiile oferă mai multă distracție și relaxare. Organizează concursuri, jocuri de cărți, un campionat de darts. Acest lucru ar putea atrage oamenii la barul dvs. și să-i țină în mișcare în timpul sezonului rece. O masă de biliard poate deveni, de asemenea, un loc de întâlnire.

Lecții de gătit

 

Ce zici de orele de gătit în restaurantul tău? Puteți împărtăși rețetele și tehnicile cu clienții dvs. organizând cursuri speciale de gătit. Oaspeții tăi nu vor ieși la cină în fiecare zi. Dar vor fi curioși de felul în care sunt gătite și preparate mâncarea lor preferată.

În acest fel, puteți consolida loialitatea clienților. Înfrumusețează ocazia, înmânând fiecărui participant o mică carte de bucate. Promovați contactul personal și faceți-i oaspeți obișnuiți din oaspeți!

Karaoke

 

Există mult talent în rândul clienților tăi. Găzduiește un spectacol de talente unde oaspeții tăi se pot înscrie. Fă loc pentru poezie, dans, cântece și spectacole muzicale. O scenă mică și un microfon sunt suficiente …

Celebrități ca momeală

 

Celebritățile atrag mulțimile. Dacă poți să atragi unul în restaurantul tău, atunci cu siguranță ar trebui să ai mai mult spațiu pentru vizitatori. În plus, vă puteți decora restaurantul sau barul cu afișe ale unor celebrități care au fost prezente in restaurant. Nu trebuie să apară; prezența afiselor este mai mult decât suficientă.

Nopți speciale

 

Pe lângă serile tematice, puteți oferi și nopți speciale. De exemplu, o cină în familie îi va încuraja pe părinți să-și invite soții și copiii la cină. Puteți oferi, de asemenea, nopti pentru oameni singuri. Nu numai că îți vei promova afacerea, dar ai putea ajuta și pe cineva să găsească o pereche de suflet. Astfel de oameni vor tezauriza pentru tot timpul petrecut în restaurantul tău.

Puteți oferi, de asemenea, o cină romantică cu lumânări, care trebuie rezervată în avans.

Există și mai multe zeci de idei pe care le puteți implementa în afacerea dvs. De asemenea, este important să vă implicați personalul în administrarea restaurantului. Angajații dedicați reprezintă un atuu.

Cunoașteți alte idei grozave de restaurant pentru anotimpurile reci?

Daca ai un restaurant cu locuri la mese, sau pur si simplu numai un restaurant cu servicii de livrare la domiciliu, in Bucuresti sau alt oras din Romania, merita sa tii cont de recomandarile de mai sus.